Jaunumi

  • Modernas un stilīgas mēbeles un aksesuāri no holandes fabrikas EICHHOLTZ

    Kompānija tika dibināta 15 gadus atpakaļ, kad tās dibinātājam Teo Eiholtsam , bakalejas veikalu īpašnieka dēlam, nebija pat 30 gadu. Varbūt arī tāpēc visas kompānijas kolekcijas, neatkarībā no piesaistes kādam no stiliem, ir pārpildītas ar smalku modes un mūsdienības sajūtu.
  • "LIVING SPACES 2017"

    Dzīvojamo telpu "LIVING SPACES" – mājokļu izstādē pārstāvēja fabrika Häcker, pilnībā attaisnojot neskaitāmo viesu un citu valstu uzņēmumu pārstāvju ieceres.
  • "Design is inspiration – kitchens inspired by Häcker"

    "Design isinspiration - kitchens inspiried by Hacker" – zem tādas devīzes no 14. līdz 19.aprīlim Milānā EUROCUCINS 2010 izstādē notika fabrikas Häcker prezentācija.
  • Flying bridge – bīdāma virtuves sala

    Kā apvienot gatavošanas zonu ar bāra leti? Virtuves interjera dizaina izstrāde – ļoti nozīmīgs posms, kurā katrai detaļai ir jābūt pārdomātai un funkcionālai.
  • "ON STAGE HACKER HITS 2016"

    "ON STAGE HACKER HITS 2016" – ar šādu devīzi no 19. līdz 25.septembrim Rödinghausen, Germany noritēja fabrikas Häcker mājokļu izstāde, kurā tika demonstrēti pēdējie virtuves modes jaunumi un tendences. Gaisma, skaņa un mūzika kļuva par galveno gaisotnes motīvu, kas ietvēra šo visu pasākumu.